تازه ترین شماره مجله‌ ۲۴ منتشر شد

در پرونده‌ی فیلم ماه سینمای ایران این شماره از مجله‌ی 24 می‌توانید خواننده‌ی مجموعه مطالبی درباره‌ی فیلم شیار 143 باشید. گفت‌وگوی حبیبه جعفریان با نرگس‌ آبیار کارگردان فیلم، یادداشت‌هایی از یحیی نطنزی، آرش خوش‌خو و علی مصلح به همراه مقاله‌ای درباره‌ی ارزیابی تصویر دفاع مقدس در سینمای ایران از مهم‌ترین مطالب این پرونده‌ است.

یادداشت‌های مسعود فراستی و امید بلاغتی درباره‌ی ماهی و گربه، جواد طوسی درباره‌ی میهمان داریم، شاهین شجری‌کهن درباره‌ی ساکن طبقه‌ی وسط، امیر پوریا درباره‌ی پرویز و گفت‌وگو با مجید برزگر درباره‌ی همین فیلم از دیگر مطالب بخش سینمای ایران شماره‌ی جدید 24 است.

در بخش سینمای دنیا علاوه بر معرفی فیلم‌های روی پرده‌ی سینماهای جهان و خبرسازترین چهره‌های ماه، پرونده‌ای به مناسبت بیست سالگی فیلم پالپ فیکشن منتشر شده است. پالپ فیکشن چگونه ساخته شد، میراث بیست‌ساله‌ی کوئنتین تارانتینو، یادداشتی از ریچارد کورلیس، گفت‌وگو با جان تراولتا و 20 نکته‌ای که شاید در مورد پالپ فیکشن ندانید عناوین مهم‌ترین مطالب این پرونده‌ی خواندنی و جذاب‌اند.

پرونده‌ی بازیگر ماه این شماره هم به مرور کارنامه‌ی بندیکت کامبربچ، بازیگر سریال شرلوک، اختصاص دارد. در این پرونده می‌توانید خواننده‌ی یادداشت‌هایی از علی مصلح، کتلین موران و محسن آزرم درباره‌ی ویژگی‌های کارنامه‌ی کامبربچ، مرور مهم‌ترین نقش‌هایی که این بازیگر انگلیسی بازی کرده، به‌همراه گفت‌وگوی گری اولدمن با او و یادداشتی از کالین فرث درباره‌ی توانایی‌هایش باشید.

139309041057202624155845

معرفی برنامه‌های برگزیده‌ی تلویزیون در ماه آبان، ریویوهایی درباره‌ی فیلم‌های لوسی، دوباره شروع کن، تحت تعقیب‌ترین مرد و رقص واقعیت به همراه یادداشت‌هایی درباره‌ی سریال‌های بازماندگان و کشتن در بخش کارگاه منتشر شده است.

در بخش نوستال‍ژی هم علاوه بر خاطره‌نگاری امیر عربی از تماشای فیلم ارتباط فرانسوی و مرور یک سکانس خاطره‌انگیز از فیلم عصیان ماساکی کوبایاشی، پرونده‌ای برای بازنگری فیلم تا تاریکی صبر کن به کارگردانی ترنس یانگ و با بازی آدری هپبورن منتشر شده است. شخصیت‌‌شناسی و رمزگشایی از دلایل ماندگاری فیلم، بازخوانی مؤلفه‌های هیچکاک در آن و یادداشتی درباره‌ی محبوبیت پیچیده‌ی هپبورن مهم‌ترین مطالب بخش این پرونده‌ است.

در بخش وبلاگ شماره‌ی آذرماه مجله‌ی 24 هم لیلا نصیری‌ها، سروش صحت و سپینود ناجیان یادداشت‌هایی درباره‌ی تجربه‌ی تنها سینما رفتن نوشته‌اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در facebook

آثار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *