مستند «بی‌سرو سیمین» در آخرین مرحله تصویربرداری

سیدجواد میرهاشمی کارگردان مستند «بی‌سرو سیمین» پیرامون موضوع این مستند گفت: این فیلم روایت زندگی سیمین دانشور داستان نویس معاصر ایران است. به اعتقاد من وی قابل بازگو کردن نیست و فیلمسازی که بخواهد سیمین دانشور را به مخاطب معرفی کند، باید چند وجه او اعم از استادی دانشگاه، داستان نویسی، زندگی با جلال آل احمد و خانه وی را مدنظر بگیرد.

وی افزود: آنقدر در زندگی سیمین دانشور سایه روشن وجود دارد که هر فیلمسازی چراغی را به سمتی بتاباند، اطلاعاتی را دریافت می‌کند. وی یک معدن گران‏بها است و هر کسی می‌تواند یک برداشت از او داشته باشد. به همین دلیل یک فیلم 50 یا 60 دقیقه‌ای نمی‌تواند گویای این شخصیت تاثیرگذار باشد.

میرهاشمی تصریح کرد: به عقیده من این تفکر که اگر از یک شخصیت فرهنگی فیلمی ساخته می‌شود نفر دوم نباید سراغ آن سوژه برود اشتباه است، شاید ساخت فیلم دوم فتح بابی برای سایر فیلمسازان شود تا از سایر جوانب سوژه‌ها را بررسی کنند. انسان شبیه به قلعه، سنگ و باران نیست که با یک بار فیلمسازی تمام شود بلکه اندیشهٔ او روز به روز پویا‌تر شده و در طول زمان و جغرافیای مکان این اندیشه‌ها تعویض می‌شود.

این مستندساز افزود: با دیدن این مستند مخاطب هر آنچه از سیمین دانشور به یاد داشته را کنار گذاشته و با بخش‌های جدیدتری از زندگی او آشنا می‌شود.

میرهاشمی در پایان گفت: تاکنون مصاحبه با محمود دولت آبادی، سیمین بهبهانی، جواد مجابی، محمدعلی سپانلو، دکتر قاسم‌زاده و… در 60 جلسه تصویربرداری صورت گرفته و گروه تولید در تدارک سفر به شیراز برای تصویربرداری 20 درصد باقیمانده این فیلم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در facebook

آثار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *